Dit zijn de 10 grootste gebeurtenissen in MCU Phase Four (2)

Dit zijn de 10 grootste gebeurtenissen in MCU Phase Four (2)

We zetten er vandaag nog eens vijf op een rij.

Marvel Phase Four komt bijna tot een einde. Nu we ook iets meer weten van de Multiverse Saga, en deze fase van het Marvel Cinematic Universe richting het einde gaat, kunnen we ook iets meer zeggen van wat nou echt belangrijk was. We duiken in de tien belangrijkste gebeurtenissen. Vandaag zetten we de tweede vijf op een rij.

De mysterieuze Ten Rings
Shang-Chi is tot nu toe een van de meest interessante nieuwe helden van het MCU. Zijn eerste film was een duidelijke solofilm waarin we hem leerde kennen. Hij heeft krachten dankzij de mysterieuze Ten Rings, die een soort baken blijken te zijn en vermoedelijk nog een grote rol gaan krijgen.

De tijdlijn wordt verbroken
In het eerste seizoen van Loki leren we over de Time Variance Authority en de Sacred Timeline. Loki en Sylvia ontmoeten EHe Who Remains, en hij claimt die tijdlijn in orde te hebben gehouden. Sylvie doodt hem en daarmee ook de hele tijdlijn!

Mutanten blijken te bestaan
Kamala Khan leren we kennen in de serie Ms. Marvel. Het was een trouwe serie. Maar een van de grootste veranderingen was dat Kamala een mutant bleek te zijn. Daarmee zijn de X-Men alvast voorzichtig opgebouwd!

Franchises botsen
Na maanden van ontkenning, debuteerden acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield ineens naast Tom Holland in Spider-Man: No Way Home. Ook zagen we Charles Xavier, gespeeld door Patrick Stewart in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Het moge duidelijk zijn: er kunnen meer crossovers komen. Alles kan.

We ontmoeten Kang
In Loki werd hij nog He Who Remains genoemd, maar Kang gaat nog wel een grotere rol spelen in toekomstige delen in het MCU, als nieuwe grote vijand. Hij is de nieuwe Thanos!

NieuwsFilm

meest populair