'Prey' gebruikt een opvallend andere Predator dan in de eerdere films

'Prey' gebruikt een opvallend andere Predator dan in de eerdere films

Hij heet ook wel de Feral Predator.

Wie heeft er eigenlijk niet kunnen genieten van de Predator-film Prey. De film was een heerlijke prequelfilm die meer weg had van het origineel dan welke vervolg dan ook. De Predator leek overigens minder op zijn voorgangers.

Dit blijkt uit nieuw verschenen concept-art van ontwerper Alec Gillis. Hij vergelijkt het ontwerp van de 'Feral Predator' uit Prey met de 'Wolf Predator' uit Aliens vs. Predator: Requiem uit 2007. En er zijn duidelijke verschillen te zien.

"Hier is een vergelijking van onze Wolf Predator uit AvP:R met onze Feral Predator uit PREY. We deden dit voornamelijk als maatvergelijking om de gedevolueerde kruin van het hoofd te laten zien," aldus Gillis bij het ontwep.

Flink andere Predator in Prey
Vergelijkingen met andere films laat de ontwerper niet zien, maar de kenner weet dat er ook verschillen zijn met de Predators uit de andere films.

"We wisten dat de ontwerpwijzigingen opgemerkt zouden worden, en niet zonder controverse. Dat is een bewijs van de briljantheid van het originele ontwerp van Stan Winston. We zijn nu 35 jaar later nog steeds bezig met het maken/kijken/liefhebben van Predator-films," schreef Gillis ook. "Ik ben dankbaar dat ik aan de eerste en de meest recente heb gewerkt."



NieuwsFilm

meest populair