Casey Affleck mist de trouwerij van broer Ben en Jennifer Lopez voor hele lompe reden

Casey Affleck mist de trouwerij van broer Ben en Jennifer Lopez voor hele lompe reden

De acteur was blijkbaar wat slaaptekort...

Ben Affleck is duidelijk weer dolgelukkig met Jennifer Lopez. Recentelijk trouwden de twee bekendheden, maar Bens beroemde broer, Casey Affleck, was niet aanwezig. Nu blijkt het dat het om een behoorlijk bizarre reden gaat waarom hij niet is komen opdagen.

De 47-jarige Casey, o.a. bekend van Manchester by the Sea, werd door een journalist gespot in een café in Los Angeles, terwijl zijn broer Ben in Georgia was voor zijn grote dag. De journalist vroeg Casey dan ook waarom hij niet ook naar de trouwerij ging. Zijn antwoord was als volgt: "Ik ben in slaap gevallen".

Perplex
De journalist vindt het lastig te geloven en vraagt of dit de echte reden is. Hier gaat Casey echter niet echt op in. Hij zegt enkel en alleen: "Bedankt gozer" voordat hij zich uit de voeten maakt. Mocht Casey zich echt verslapen hebben, dan is het natuurlijk een bijzonder lompe reden om niet naar de trouwerij van je broer te (kunnen) gaan.

De laatste jaren zien we de met een Oscar bekroonde acteur sowieso minder. In 2011 werd Casey aangeklaagd voor seksuele intimidatie en dit werd opnieuw aangekaart sinds de #MeToo in Hollywood heel wat stof liet opwaaien. Toch zit Casey niet stil.

Agenda
Hoewel de acteur wat minder te zien is op grote evenementen (zo besloot hij in 2018 al niet meer op te komen dagen bij de Oscars) heeft hij wel nog een drukke agenda. Zo werkt hij mee met maar liefst vier films, waaronder de nieuwe film van Christopher Nolan, genaamd Oppenheimer.

NieuwsFilm

meest populair