Netflix onthult release van volgende grote film

Netflix onthult release van volgende grote film

Tweede Knives Out verschijnt in december.

In maart 2021 werd bekend dat Netflix voor maar liefst 469 miljoen dollar de rechten had gekocht van twee vervolgfilms op de succesvolle film Knives Out uit 2019. Gisteren verscheen de eerste officiële foto en nu hebben we de releasedatum van Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Het is opnieuw Rian Johnson die de film schreef, produceert en regisseert en de hoofdrol is uiteraard opnieuw voor oud-James Bond-acteur Daniel Craig.

Vanaf 23 december op Netflix
Netflix zet Glass Onion op 23 december online, nadat de film in september al officieel in première is gegaan tijdens het 47th Toronto International Film Festival en in november in een beperkt aantal bioscopen te zien is geweest.

In de tweede Knives Out nodigt tech-miljardair Miles Bron (Edward Norton) zijn vrienden uit voor een uitje op zijn privé-Griekse eiland. Wanneer iemand dood wordt aangetroffen, wordt rechercheur Benoit Blanc op de zaak gezet.

Er zijn ook rollen voor Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Dave Bautista en Ethan Hawke.



NieuwsFilm

meest populair