'Fast & Furious 10' gaat op deze manier de ruimtereis uit deel 9 overtreffen

'Fast & Furious 10' gaat op deze manier de ruimtereis uit deel 9 overtreffen

Nathalie Emmanuel over de ambitie van deel X.

In deel negen van de Fast & Furious-filmreeks zagen we hoe het team snelheidsfreaks in de ruimte opzochten. Het waren Tej (Chris "Ludacris" Bridges) en Roman (Tyrese Gibson) die even buiten de dampkring gingen. Heel logisch in het universum.

Maar hoe zit het met Fast & Furious 10 of Fast X? Hoe gaat deze film de ruimtereis overtreffen als we de film volgend jaar in de bioscoop zien. Actrice Nathalie Emmanuel sprak er kort over met ComicBook.com.

"Nou, ik denk dat de algemene inzet hoger is op een meer persoonlijk niveau in deze film," onthulde Emmanuel aan ComicBook.com.

"Kun je de ruimtereis overtreffen? Ik weet het niet, maar ik denk dat de inzet voor deze familie gewoon zoveel hoger en zoveel serieuzer is in deze film. Dus dat is alles wat ik ga zeggen, want ik weet niet in de problemen willen komen."

De inzet wordt persoonlijker
Als we hoofdrolspeler Vin Diesel moeten geloven gaat de filmreeks sowieso over familie en met deze quote mogen we aannemen dat het verhaal mogelijk ook uitdagender wordt voor de verschillende familieleden. Zou er bijvoorbeeld iemand uit de vaste groep sterven? Of wat anders ingrijpends meemaken?

Fast 9 van regisseur Louis Leterrier staat gepland voor midden mei 2023. Hieronder nog even die ruimtereis van Tej en Roman.



NieuwsFilm

meest populair