Waarom Harry Styles niet de doorsnee agent is in 'My policeman'

Waarom Harry Styles niet de doorsnee agent is in 'My policeman'

'Tegenwoordig is het ondenkbaar om te zeggen, dat je niet een homo mag zijn'

In de film My policeman speelt Harry Styles een homoseksuele agent. De film speelt rond 1950, toen het nog niet toegestaan was voor je homoseksualiteit uit te komen.

De 28-jarige zanger en acteur zingt en acteert al bijna zijn hele leven. Harry Styles vertelt in een interview met Rolling Stones over zijn nieuwste film:
"Tegenwoordig is het ondenkbaar om te zeggen dat je niet een homo mag zijn, omdat het illegaal is. Als het gaat om seksualiteit, denk ik dat iedereen - ook ik - een eigen weg te gaan heeft. Met ervaren waar je je fijn bij voelt."

"Het is voor mij geen homo-verhaal over jongens die homo zijn. Het gaat om liefhebben en tijd verspillen."

"Seks tussen mannen in een film is vaak snel en liefdeloos. Maar in deze film willen wij laten zien dat het teder en liefdevol kan zijn. Dat mensen die uit die tijd naar de film kijken een ander beeld krijgen van wat toen niet mocht."

Voorkeur
Over het feit dat mensen denken dat hij nu de LGBTQ-wereld wil winnen zonder openlijk voor zijn voorkeur uit te komen, zegt Harry:
"Mensen zeggen dat ik alleen gezien ben met vrouwen tot nu. Maar voor mijn gevoel was ik publiekelijk nog met niemand. Als iemand een foto van mij maakt met iemand, dan wil dat nog niet zeggen dat ik in een relatie ben met die persoon."

Sinds 2021 is Harry Styles wel in een relatie met Olivia Wilde. Zij regisseerde zijn film Don't worry darling. Ook die film komt eerdaags uit en belooft veel seksscènes te hebben. My policeman wordt eind oktober verwacht.

Het artikel in Variety staat hier. Harry Styles tourt op het moment, zoals je kunt zien in het Instagram-bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair