Deze 5 topfilms op Disney+ en Netflix wil je deze week niet missen

Deze 5 topfilms op Disney+ en Netflix wil je deze week niet missen

Kom maar door, met Thor: Love and Thunder!

Vandaag zetten we vijf toffe films op een rij die je deze week niet wil missen. Met name Disney+ scoort erg lekker, hoewel Netflix ook een goed nieuw aanbod heeft!

Pinocchio (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Joseph Gordon-Levitt, Lorraine Bracco, Luke Evans | Releasedatum: 8 september op DISNEY+
Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Door de oude Geppetto wordt hij tot leven gewekt en wordt hij opgevoed als zijn eigen zoon. Pinocchio is echter niet vies van wat kattenkwaad.

Thor: Love and Thunder (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson | Releasedatum: 8 september op DISNEY+
In 'Thor: Love and Thunder' van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die - tot Thors verbazing - op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Ze proberen hem te stoppen voordat het te laat is.

Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return (2022)
Bekijk de afbeelding Releasedatum: 8 september op DISNEY+
Een nieuwe documentaire die duikt in het maken van de epische miniserie. We zien nooit eerder vertoonde beelden van achter de schermen, interviews en bezoeken onder meer de creature shop en de props afdeling.

End of the Road (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Millicent Shelton | Cast: Queen Latifah, Beau Bridges, Ludacris, Tabatha Shaun | Releasedatum: 9 september op NETFLIX
Een reis per auto door het land verandert in een nachtmerrie voor de onlangs weduwe geworden Brenda, haar twee kinderen en haar broer Reggie. Na getuige te zijn geweest van een brute moord, bevindt de familie zich in het vizier van een mysterieuze moordenaar. Ze zijn alleen in de woestijn van New Mexico en afgesneden van elke hulp. Brenda wordt weldra in een dodelijk gevecht getrokken om haar familie in leven te houden.

No Limit (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David M. Rosenthal | Cast: Sofiane Zermani, Camille Rowe, César Domboy, Zacharie Chasseriaud | Releasedatum: 9 september op NETFLIX
Een buitengewoon getalenteerd chauffeur wordt enorm verliefd op haar record-brekend apnea-instructeur in dit visueel meeslepende romantische drama.

NieuwsFilm

meest populair