Nieuwe 'Hellraiser' krijgt eerste beelden met Pinhead

Nieuwe 'Hellraiser' krijgt eerste beelden met Pinhead

De film verschijnt waarschijnlijk in oktober op Disney+.

Een paar dagen geleden meldden we op FilmTotaal nog dat de reboot van Clive Bakers bekende Hellraiser-film uit de jaren 80 is afgerond en flink stevig wordt. Nu hebben we de eerste teaser en weten we wanneer de film verschijnt.

20th Century Studios heeft op YouTube een korte teaser gezet en aangekondigd dat Hellraiser vanaf 7 oktober te zien is op Hulu, en dan hoogstwaarschijnlijk in Nederland op Disney+. Net zoals met de succesvolle Predator-prequelfilm Prey.

In deze Hellraiser komt een jonge vrouw, die worstelt met een verslaving, in het bezit van een oude puzzeldoos, niet wetende dat deze de Cenobites kan oproepen, een groep sadistische bovennatuurlijke wezens uit een andere dimensie.

Eerste teaser voor Hellraiser
De regie van de "reimagining" ligt in handen van regisseur David Bruckner die een verhaal hanteerde van producent David S. Goyer. Het script werd geschreven door Ben Collins & Luke Piotrowski.

We zien Jamie Clayton (The Neon Demon) als de vrouwelijke Pinhead en aanvullende rollen komen van Brandon Flynn, Goran Visnjic, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds, Hiam Abbass, en Selina Lo.



NieuwsFilm

meest populair