Warner Bros. voorkomt dat deze veelbelovende film alleen op HBO Max verschijnt

Warner Bros. voorkomt dat deze veelbelovende film alleen op HBO Max verschijnt

HBO Max verliest geplande Original.

Warner Bros. Discovery gaat een heel andere weg inslaan met HBO Max. De streamer wordt zeker niet de dienst die eerder voor ogen was. Het lijkt er verdacht veel op dat de dienst niet het huis zal zijn met uiteenlopende originele HBO Max-films.

Nu is bekend dat Warner Bros. de film Evil Dead Rise niet langer ziet als een streaming only-film. Zoals franchise-ster en producent Bruce Campbell recent voorspelde krijgt de horrorfilm een bioscooprelease.

Evil Dead Rise nu vanaf 23 april in de bioscoop
De verschijningsdatum is 23 april. Deze datum werd eerder gereserveerd voor Warners horrorfilms Salem's Lot en de Engelstalige Last Train to Busan-remake die allebei zijn vertraagd.

Het nieuws werd bevestigd door regisseur Lee Cronin (The Hole in the Ground) via Twitter.


In Evil Dead Rise brengt een vermoeide Beth een achterstallig bezoek aan haar oudere zus Ellie die in haar eentje drie kinderen opvoedt in een krap appartement in L.A.. De hereniging van de zussen wordt verstoord door de ontdekking van een mysterieuze boek diep in de ingewanden van Ellie's gebouw.

Het boek brengt vleesbezittende demonen tot leven en dwingt Beth tot een primaire strijd om te overleven, terwijl ze wordt geconfronteerd met de grootste nachtmerrie die een moeder zich kan overkomen.

NieuwsFilm

meest populair