Madonna deelt zeer zwoele foto's op vakantie

Madonna deelt zeer zwoele foto's op vakantie

De zangeres heeft verjaardag lekker uitgebreid gevierd op het Italiaanse eiland Sicilië.

Madonna heeft op Instagram het Italiaanse eiland Sicilië 'bedankt' voor de gastvrijheid die ze daar heeft ervaren tijdens de vakantie die in het teken stond van haar verjaardag. En zoals gewend, ging dat bericht natuurlijk gepaard met een aantal opvallende plaatjes.

De zangeres was op Sicilië om daar haar 64e verjaardag te vieren. Dat deed ze natuurlijk geheel in stijl: wild en uitbundig. Madonna schijnt een grote groep familie en vrienden te hebben invlogen om te proosten op haar.

Nu heeft Madonna een aantal nieuwe foto's van deze vakantie gedeeld op Instagram. Daarop poseert ze zwoel en uitdagend; precies zoals haar fans haar kennen.



Natuurlijk zijn haar foto's weer voorzien van de nodige filters en nabewerking. Madonna doet er alles aan om perfect voor de dag te komen op haar social media en kan absoluut niet wakker liggen van de kritiek die ze daarop krijgt. Madonna blijft immers Madonna.

Koningin van Instagram
Madonna heeft ruim 18,4 miljoen volgers op Instagram. Iedereen die haar volgt, weet dat de koningin van de popmuziek haar fans bijna dagelijks verrast met nieuwe content. Deze is vaak redelijk expliciet en wild van aard; precies zoals we Madonna kennen dus.

NieuwsFilm

meest populair