Intieme beelden: Jennifer Lopez kan 'geen genoeg krijgen' van Ben Affleck

Intieme beelden: Jennifer Lopez kan 'geen genoeg krijgen' van Ben Affleck

De zangeres heeft een nieuw nummer gemaakt voor haar kersverse man.

Jennifer Lopez heeft vorig weekend op haar bruiloft een romantisch nieuw nummer opgedragen aan de persoon die zij nu officieel 'haar man' mag noemen: Ben Affleck. Dat blijkt uit een video die de Amerikaanse roddelsite TMZ in handen heeft.

Jennifer Lopez kan 'geen genoeg krijgen' van Ben Affleck. Dat was de boodschap die de zangeres op hun huwelijksfeest had voor haar kersverse partner. Tijdens de avond nam Lopez de dansvloer over, greep ze de microfoon en bracht ze een serenade aan Affleck, die enkele meters voor haar op een stoel zat.

In haar nieuwe nummer zingt Lopez onder meer over passie en liefde. Lopez, gekleed in haar trouwjurk, werd zelfs vergezeld door achtergrondzangers en dansers. Affleck leek enorm te genieten van het verrassingsoptreden van zijn vrouw.

Benieuwd naar de video? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

Relatiegeschiedenis
Lopez en Affleck kregen voor het eerst iets met elkaar in 2002. Ze leerden elkaar kennen op de set van de film Gigli. Het duurde niet lang voordat Affleck op zijn knieën ging. Nadat hun huwelijk in 2003 werd verplaatst, besloten de twee in 2004 uit elkaar te gaan.

Vorig jaar, vlak nadat beiden hun vorige relaties zagen stranden, begonnen Affleck en Lopez weer te daten. In juli maakten ze officieel bekend weer samen te zijn. In april van dit jaar bleek dat ze opnieuw verloofd waren, om dus enkele maanden in het huwelijksbootje te stappen.

NieuwsFilm

meest populair