Langverwachte 'The Crow' trekt opnieuw bekend acteur aan

Langverwachte 'The Crow' trekt opnieuw bekend acteur aan

Nu meldt ook Danny Huston zich voor de film.

Al jaren is een nieuwe verfilming van de comic The Crow van bedenker James O'Barr in de maak en de afgelopen periode lijkt het erop dat deze er nu echt gaat komen. Opnieuw is er een bekend acteur aangetrokken.

Al in 2008 waren er berichten dat er een nieuwe verfilming zou komen na The Crow uit 1994. Maar schrijvers/regisseurs als Stephen Norrington, Juan Carlos Fresnadillo, F. Javier Gutiérrez en Corin Hardy kregen het met hoofdrolspelers als Bradley Cooper, Luke Evans, Jack Huston en Jason Momoa niet voor elkaar.

Danny Huston in The Crow
Volgens The Hollywood Reporter voegt Danny Huston (Wonder Woman, Angel Has Fallen) zich bij Bill Skarsgard en FKA Twigs in de reboot The Crow, die nu enkele weken in productie is in Praag. Details van Hustons personage zijn geheim.

Het verhaal volgt een man (Skarsgard) en zijn verloofde (Twigs) die worden aangevallen en vermoord door een bende nadat de auto van het stel kapot gaat. De man wordt opgewekt door een kraai en eist wraak op degenen die het paar het leven hebben genomen.

De regie ligt in handen van Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman en Ghost in the Shell).

NieuwsFilm

meest populair