Dua Lipa toont gespierd lijf in sensationeel doorzichtige jurk op bruiloftsfeest

Dua Lipa toont gespierd lijf in sensationeel doorzichtige jurk op bruiloftsfeest

De 27-jarige Britse model, zangeres en actrice is in topconditie en dat moet ook met de uren die zij maakt

De sensuele Dua Lipa werkt hard aan haar carrière en lichaam. Bovendien heeft zij een eigen kledingstijl gevonden en dat mag best gezien worden. Voor het bruiloftsfeest van ontwerper Simon Porte Jacquemus en Marco Maestri in Frankrijk afgelopen weekend werd zij dan ook gespot in een waanzinnig leuke jurk.

Simon en Marco trouwden al eerder vorig jaar, maar vierden dat nu pas met een groot feest. Dua Lipa heeft daartoe een passend feestelijke outfit aan. De witte jurk met bloemetjes is doorzichtig met een split. Ze draagt mooi ondergoed onder haar jurk en haar gespierde lijf is goed te zien.

Met het gevoel voor detail dat zij heeft, maakt zij het geheel af met passende oorbellen en een tasje. Foto's van het feest, het getrouwde paar en haar outfit staan hier.

De 27-jarige Britse model, zangeres en actrice is in topconditie en dat moet ook met de uren die zij maakt. Zo zal zij ook te zien zijn in de nieuwe Barbie-film en komen andere filmprojecten aan.

Dua Lipa is net klaar met een reeks concerten en modeshows. Op Instagram laat ze ons meegenieten van haar concerten, shows, foto shoots en vrije dagen, zoals hieronder. Als er iemand goed tijd benut, dan is zij het wel.



NieuwsFilm

meest populair