Stomende Jennifer Lopez reageert op uitlekken intieme video

Stomende Jennifer Lopez reageert op uitlekken intieme video

Volgens de zangeres was het niet de bedoeling dat haar nieuwe nummer op het internet zou verschijnen.

Deze week verscheen er een video van de bruiloft van Jennifer Lopez en Ben Affleck waarin te zien was hoe de zangeres haar kersverse man toezong. Die beelden hadden echter nooit op het internet mogen verschijnen, zo schrijft Lopez in een statement.

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn niet blij met het uitlekken van een video die is opgenomen tijdens hun huwelijksfeest afgelopen weekend. De zangeres had een speciaal nummer voor Affleck geschreven en bracht deze in een intieme setting.

Een van hun gasten blijkt dit mooie moment stiekem te hebben gefilmd. In een reactie laat Lopez weten dat het niet toegestaan was om beelden te maken van hun huwelijk. Ze is dan ook flink teleurgesteld.

Geheimhoudingsplicht
"Iemand heeft deze video opgenomen zonder toestemming en degene die dat heeft gedaan, heeft misbruik gemaakt van ons privémoment. Ik weet niet hoe jullie aan deze beelden komen, want we hebben onze gasten een geheimhoudingsverklaring laten tekenen en hen gevraagd om niets te delen van onze bruiloft", schrijft Lopez.

"We houden graag zelf de regie in handen willen houden wat betreft we wel en niet delen. Alles wat ik zelf naar buiten breng om te kunnen delen met mijn fans is te vinden op mijn website en dat doe ik wanneer ik dat wil. Deze video is van ons gestolen om geld aan ons te kunnen verdienen en dat is niet oké".



NieuwsFilm

meest populair