James Gunn over zijn lijst met acteurs met wie hij absoluut niet wil werken

James Gunn over zijn lijst met acteurs met wie hij absoluut niet wil werken

De bekende superheldenregisseur heeft een 'te vermijden' lijst.

Menig acteur zal graag willen samenwerken met regisseur James Gunn. De filmmaker staat bekend om zijn succesvolle superheldenfilms. Denk bijvoorbeeld maar aan de Guardians of the Galaxy-franchise, maar ook aan de laatste The Suicide Squad. Toch wil Gunn niet zomaar met iedereen werken.

De regisseur staat erom bekend dat hij bepaalde acteurs erg graag heeft en dan ook in al zijn films laat opduiken. Denk bijvoorbeeld maar aan Michael Rooker, Nathan Fillion en zijn eigen broer, Sean. Er zijn echter ook mensen die Gunn nooit op een van zijn filmsets zal willen zien.

Dikke nee
Op Twitter liet hij zich erover uit: "Als ik merk dat bepaalde acteurs een groot ego hebben of te serieus zijn, zoek ik meteen iemand anders. Het leven is te kort om met r*tzakken te werken. Ik haat het ook als ze elke keer weer te laat zijn of niet goed voorbereid zijn".

Helaas noemt Gunn geen namen, maar volgens de regisseur gaat het wel om grootheden: "Ik heb een lange 'te vermijden' lijst. Daar staan ook veel topacteurs op, maar ook wat minder bekende namen".

Positief
Als je echter je beste beentje voorzet, dan is de kans groot dat de filmmaker je zal helpen: "Het komt natuurlijk ook wel eens voor dat de rol gewoon niet zo goed bij een acteur past. Als ze er dan toch hun best voor doen, zal ik ook alles eraan doen om het wel te laten passen".

"Ik werk gewoon graag met mensen die bereid zijn hard te werken en die ik vertrouw. Als ik echter ergens anders krijg te horen dat ik bepaalde talenten moet vermijden omdat ze gewoon geen leuke mensen zijn, dan hoeft het van mij al niet meer".

NieuwsFilm

meest populair