Lady Gaga deelt zeer expliciete foto's uit haar wildste tijd

Lady Gaga deelt zeer expliciete foto's uit haar wildste tijd

De zangeres doet mee met #teenagedirtbag-trend op TikTok.

Hollywoodsterren doen momenteel volop mee aan #teenagedirtbag op TikTok. Bij deze trend is het de bedoeling om foto's van je wilde en wellicht wel beschamende tienerjaren te laten zien. Ook Lady Gaga heeft nu zo'n video gemaakt.

#teenagedirtbag gaat momenteel viraal op TikTok. Deze trend is gebaseerd op het nummer van Teenage Dirtbag van Wheatus, die is uitgebracht in het jaar 2000. Op TikTok wordt het lied nu dus gebruikt voor video's waarin gebruikers beelden van vroeger laten zien.

Lady Gaga heeft dit weekend ook meegedaan aan deze trend. In haar video laat de zangeres, geboren als Stefani Germanotta, foto's zien van haar vroegere leven in New York City.

Voordat de Bad Romance-zangeres doorbrak als de wereldwijde sensatie zoals we haar vandaag de dag kennen, speelde ze vooral in clubs in haar thuisstad. Bij die optredens had ze vaak nauwelijks kleding aan en deed ze behoorlijk wild. Ook valt natuurlijk haar compleet andere uiterlijk op.

@ladygaga I had to 🤣🖤🕶🔥 #teenagedirtbag ♬ Teenage Dirtbag - Sped Up (and she doesn't give a damn about me) (Sped Up) - Wheatus


NieuwsFilm

meest populair