Waarom wil Mark Wahlberg eigenlijk uit Beverly Hills verhuizen?

Waarom wil Mark Wahlberg eigenlijk uit Beverly Hills verhuizen?

Het huis bevat het beste van het beste

Mark Wahlberg gaat verhuizen en dat voelt wel wat gek. De acteur uit films als Me Time, Transformers en Deep Horizon kocht zijn stuk grond in Beverly Hills namelijk pas in 2009 voor 8,25 miljoen Amerikaanse dollar. Het is een exclusief plekje in Beverly Park, waar andere beroemdheden wonen als Dwayne Johnson, Eddie Murphy en Denzel Washington.

Het ontwikkelen van het landgoed kostte 4 jaar. Dat is niet vreemd, want de villa bevat 12 slaapkamers en 20 badkamers. Het plekje heeft een gastenverblijf, een bioscoop, een tennisbaan, een zwembad, een bibliotheek, een skate park, een golfbaan en meer sportfaciliteiten.

Het beste
Natuurlijk is alles ontworpen en aangekleed door architecten en andere ontwerpers. Het huis bevat het beste van het beste. Voor dit alles betaalde Mark Wahlberg ongeveer 20 miljoen dollar. Het landgoed is nog niet lang af. Toch staat vanaf april 2022 dit stukje land te koop voor een krankzinnig bedrag van 87,5 miljoen dollar. Er zijn wat kijkers, maar niemand is nog tot koop overgegaan.

Waarom hij wil verhuizen, is niet bekend. Mark leek het naar zijn zin te hebben in Beverly Hills en Los Angeles. Iedereen kent hem, zijn verschillende auto's en zijn uitjes. Maar Mark heeft intussen een stuk grond in Las Vegas gekocht voor 15,6 miljoen dollar. Dat stukje land ligt in The Summit Club, ook een bijzonder goed beveiligd deel van Amerika. Die wijk bevat restaurants, een grote golfbaan en andere sportfaciliteiten.

Belastingdruk
Logischerwijs zal hij een meer passend huis neerzetten voor zijn opgroeiende kinderen met betere faciliteiten eromheen. Ook ligt de belastingdruk voor hoge inkomens lager in de staat waar Las Vegas ligt. Dat scheelt voor Mark jaarlijks miljoenen afdragen aan de overheid.

Meer over de verkoop staat op Celebrity Networth hier. Een indruk van het huis van Mark Wahlberg staat hieronder op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair