Johnny Depp maakt bizarre comeback tijdens MTV Awards

Johnny Depp maakt bizarre comeback tijdens MTV Awards

De acteurs als een astronaut die werk vraagt.

Johnny Depp won eerder deze zomer de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Hierdoor lijkt het erop dat de Pirates of the Caribbean-acteur weer meer werk krijgt, terwijl de Aquaman-actrice het toch iets moeilijker heeft. Depp is dan ook meer en meer te zien en laatst was het weer raak.

Afgelopen weekend vonden de MTV Video Music Awards (oftewel de VMA's) plaats, waar allerlei grote muzikanten en bekende zangers aanwezig zijn. Depp was echter ook te zien, namelijk als de astronaut waar de prijzen naar gemodelleerd zijn. De acteur deelde de beelden op zijn eigen Instagram-pagina.



Grapje
Zo horen we Depp zeggen: "Ik wil jullie laten weten dat ik ook te boeken ben voor verjaardagen, bar mitswa's, bat mitswa's, bruiloften, wakes, wat dan ook!" Dit is natuurlijk een knipoog naar de iets minder leuke periode die de acteur heeft gekend, toen hij niet meer aan de bak kwam.

Nu heeft hij echter wel weer genoeg werk. Zo sloot hij o.a. een nieuwe lucratieve deal met parfummerk Dior en gaat hij zelf ook weer een film regisseren. Toch kan wat extra werk nooit kwaad. Zo zegt Depp over zijn VMA-optreden: "Weet je, ik heb gewoon werk nodig!"

De acteur zat zelf wel niet echt in het ruimtepak. Zijn gezicht werd namelijk in de helm geprojecteerd en zijn stem was te horen dankzij vooraf opgenomen fragmenten.

NieuwsFilm

meest populair