Wordt zij stiekem de nieuwe vriendin van Jason Momoa (Aquaman)?

Wordt zij stiekem de nieuwe vriendin van Jason Momoa (Aquaman)?

Zijn uitstraling op vrouwen is immens

Sinds zijn scheiding van Lisa Bonet is het charisma van vrijgezel Jason Momoa berucht. Jason Momoa uit Dune en Aquaman doet er niet zoveel aan - hij blijft netjes en respectvol, maar zijn uitstraling op vrouwen is immens. Zo lopen bijvoorbeeld collega's als Emilia Clarke uit Game of Thrones en Amber Heard uit Aquaman met hem weg.

Tijdens een interview met James Corden en Kristen Bell, de actrice uit Queen Pins en Frozen, is die aantrekkingskracht goed te zien. Jason Momoa versiert haast alweer een andere vrouw, zonder dat hij daar ook maar moeite voor hoeft te doen.

Media-ervaring
Kristen is nuchter en gelukkig getrouwd. Zij heeft veel acteerervaring in de spotlights met de uitstraling van mensen. En zij benoemt de sfeer goed. Zij maakt grapjes om hun situatie, waarna zij de rest van het live interview gewoon uit kunnen zitten zonder al te veel gênante momenten.

Naar alle eerlijkheid vertelt Kristen dat zij en haar man regelmatig naar de bioscoop gaan voor films van Jason Momoa. "Ik ben een groot fan van Jason. Maar ga er maar niet al te diep op in, want ik vind dat ik dit gesprek heel cool aanpak."

Bewust
Vervolgens raakt Jason onder het praten onbewust een keer Kristen aan. En daarna zijn buik als hij het heeft over zijn buikoperatie. Het gaat heel gemoedelijk, maar mist het effect op Kristen niet. Ze beseft het effect op haar en het feit dat beide mannen niets merken in het gesprek. Daarop acteert zij bewust door overduidelijk allerlei signalen af te geven.

Half giechelend breekt zij de discussie tussen James en Jason af met: "Hij mag alles zeggen wat hij wil. Hij heeft mij in zijn web, zeg maar. Jason heeft een bepaalde uitstraling. Daar kan ik niets aan doen. Hij heeft ritme. Behoorlijk veel ritme."

Vakantie
Ze hebben het daarna over de vakantie van Kirsten met haar gezin, een rondreis door Amerika. Ze vertelt heel innemend over hun avonturen, waardoor de ongemakkelijke sfeer verdwijnt. Jason vertelt hoe gaaf de concerten van Billie Eilish, The Rolling Stones en Guns 'n Roses waren en hoe belangrijk het voor hem is, dat hij dat met zijn kinderen kon delen.

Het interview bij The Late Late Show with James Corden staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair