'Jurassic Park'-films goed voor dik pak geld

'Jurassic Park'-films goed voor dik pak geld

De Jurassic-franchise is een belangrijke box office-mijlpaal gepasseerd, nu de 6-filmserie wereldwijd meer dan 6 miljard dollar heeft opgebracht.

De Jurassic World-franchise is een belangrijke box office-mijlpaal gepasseerd, aangezien de trilogie meer dan $ 6 miljard heeft verdiend in zijn totale wereldwijde inkomsten.


Bekijk de afbeelding

De voortzetting van de Jurassic Park-franchise begon in 2015 met Colin Trevorrow's Jurassic World. Het derde en laatste deel van de trilogie, Jurassic World Dominion, werd uitgebracht op 10 juni 2022.


Bekijk de afbeelding

Mijlpaal
Meer dan 14 jaar na Jurassic Park 3, blies Jurassic World de franchise nieuw leven in voor een nieuwe generatie. Dankzij de internationale box-office prestaties van Jurassic World Dominion heeft de franchise meer dan 6 miljard dollar gegenereerd op de internationale markten voor alle zes de films.


Bekijk de afbeelding

Toekomst
Jurassic World Dominion vormt het sluitstuk van de huidige verhaallijn van de franchise, waarmee de reeks na bijna 30 jaar verhaal wordt afgesloten. Hoewel het misschien niet bekend is waar de franchise hierna heen zal gaan, heeft de finale van de Jurassic World-trilogie de serie in ieder geval geholpen een nieuwe box-office mijlpaal te passeren om dit tijdperk van de franchise af te sluiten.

NieuwsFilm

meest populair