Deze 3 acteurs zouden perfect zijn als de nieuwe Mr. Fantastic

Deze 3 acteurs zouden perfect zijn als de nieuwe Mr. Fantastic

Wie zouden deze iconische Marvel-rol van over Ioan Gruffudd en Miles Teller over kunnen nemen?

Marvel is al enige tijd bezig met de introductie van de Fantastic Four in zijn universum. Een van de leden van deze superheldenfamilie is Reed Richards alias Mr. Fantastic. Deze rol werd eerder vertolkt door Ioan Gruffudd en Miles Teller. Maar welke acteur zou perfect zijn om het stokje van hen over te nemen? FilmTotaal heeft drie goede kandidaten uitgezocht.


Bekijk de afbeelding
John Krasinski
John Krasinski werd jarenlang door fans genoemd als de perfecte Mr. Fantastic, de leider van de Fantastic Four, voor het Marvel Cinematic Universe en zelf toonde hij ook interesse in de rol. Deze droom werd dit jaar werkelijkheid in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Officieel speelde hij daarin een 'variant' uit een ander universum.

Het is dus nog maar de vraag of hij ook de Mr. Fantastic in de reguliere tijdlijn wordt. Hoewel veel fans hem graag terug willen zien als de superheld, gaan er de laatste tijd de nodige geruchten rond over andere acteurs die door Marvel zijn benaderd voor de rol. Desondanks zou Krasinski een uitstekende keuze zijn.


Bekijk de afbeelding
Penn Badgley
Een van de naam die de laatste dagen veel naar voren komt in het geruchtencircuit is die van Penn Badgley. Hij is onder meer bekend van de Netflix-serie You waarin hij een stalker speelt. Deze rol leverde hem veel lof op en zou dan ook interessant zijn om hem te verbinden aan het Marvel Cinematic Universe.

Fans kunnen zich ook absoluut vinden in de eventuele casting van Badgley. Op social media laten velen van hen weten de acteur fantastisch te vinden. Hij is niet alleen is hij erg getalenteerd, maar heeft ook het perfecte uiterlijk voor het iconische personage dat de kracht heeft om zijn lichaamsdelen uit te rekken.


Bekijk de afbeelding
Rahul Kohli
Een andere acteur die door fans regelmatig wordt voorgedragen is The Haunting of Bly Manor-ster Rahul Kohli. Hij zou niet alleen zonder moeite een slimme wetenschapper kunnen spelen, maar ook de familieman waar Mr. Fantastic om bekend staat. Kortom: hij heeft alles in huis.

Kohli heeft zelf ook interesse in de Marvel-rol. Op social media heeft hij daar al meerdere keren iets over gezegd. Hoewel er verder geen concrete geruchten over hem zijn verschenen, zou Marvel hem absoluut serieus moeten overwegen voor Fantastic Four.

NieuwsFilm

meest populair