'Nope 2' wordt onthuld door Jordan Peele, en het kan heel wat toevoegen aan het verhaal

Schrijver en regisseur Jordan Peele teaset een mogelijke verhaallijn voor Nope 2, gebaseerd op een fan theorie over een personage uit de originele film.

Jordan Peele hint naar een mogelijke verhaallijn voor Nope 2 gebaseerd op de 'Nobody' fan theorie in een gesprek met de New York Times.


Bekijk de afbeelding

Fans van de film hebben geprobeerd veel van Nope's mysteries te ontrafelen, zoals de specifieke oorsprong van het buitenaardse wezen of waarom 'Lucky' het paard zoveel geluk had.



Fan theorie blijkt waar
Maar één bepaalde fan theorie kan ertoe geleid hebben dat Peele een hint heeft weggegeven dat een vervolg op Nope mogelijk zou zijn. In gesprek met de New York Times erkende dat hij een personage uit de uiteindelijke film knipte genaamd 'Nobody.'


Bekijk de afbeelding

Hoewel hij niet het hele spel wil weggeven, bevestigde hij wel dat de gebeurtenissen van Nope, niet de enige verhalen waren die in dat universum bestaan en dat er misschien nog meer komen.

"Mensen doen een hoop interessant speurwerk. Het verhaal van dat personage moet nog verteld worden, dat kan ik je wel vertellen. Wat een andere manier is om te zeggen, ik ben blij dat mensen er aandacht aan besteden. Ik denk wel dat ze in de toekomst meer antwoorden zullen krijgen over sommige van deze dingen. We zijn nog niet klaar met het vertellen van al deze verhalen."


Bekijk de afbeelding

Met de hint dat Nope 2 op komst is, zullen amateurdetectives en filmfans op zoek gaan naar meer aanwijzingen die kunnen leiden tot het onthullen van de geheimen van het potentiële vervolg.

NieuwsFilm

meest populair