Heeft de ster uit 'Sex and the City' en 'Hocus Pocus 2' echt heksenbloed?

Heeft de ster uit 'Sex and the City' en 'Hocus Pocus 2' echt heksenbloed?

Valt jou ook op dat die heksen geen dag ouder lijken dan toen?

Sarah Jessica Parker zal opnieuw te zien zijn in het vervolg op Hocus Pocus, net als Bette Midler en Kathy Najimy. Deze griezelfilm voor kinderen wordt al bijna dertig jaar vertoond rond Halloween. Tijd voor een frisse opvolger dus met dezelfde actrices uit het eerste deel.

De 57-jarige actrice uit Sex and the City vraagt al jaren om een vervolg op de succesvolle film over die maffe heksen. Zij had namelijk veel plezier op de filmset destijds. Ze keurt haar personage in de film af, maar ergens vindt zij haar heksje wel weer erg leuk.

Echt een heks
Weet jij dat Sarah Jessica Parker misschien in het echt een heks als voorouder heeft? En dus misschien echt heksenbloed heeft lopen in de aderen? Bij een onderzoek naar haar voorouders bleek haar familie terug te dateren naar de bekende heksenjacht in Salem rond 1600.

Volgens gevonden documenten was één van haar voorouders zelfs gearresteerd voor hekserij. In het artikel van Screen Rant staat hier meer over.

Hocus Pocus
Een stukje van Hocus Pocus 2 staat hieronder en op YouTube door Entertainment Tonight. Valt jou ook op dat de heksen geen dag ouder lijken dan toen? Dat is nou heksenkracht, oh nee: de kracht van goede make-up artists.



NieuwsFilm

meest populair