Afronding van deze bekende filmreeks blijkt nog knap lastig te zijn

Het einde van Halloween Ends is er nog niet.

Hoewel het nog maar zes weken duurt voordat de film wordt uitgebracht, heeft filmmaker David Gordon Green onthuld dat hij het einde van Halloween Ends nog niet helemaal is bepaald.

Green sprak onlangs met Empire en besprak hoe ver de film is in het post-productieproces. De film dient zowel als een sluitstuk van zijn trilogie, van de betrokkenheid van Blumhouse en het laatste optreden van Jamie Lee Curtis als Laurie Strode.

Nog geen punt achter Halloween
Als gevolg hiervan is hij nog steeds bezig die laatste momenten in de film aan te passen om er zeker van te zijn dat het precies goed is, aangezien er is voldoende druk om het juist te krijgen:

"Het verandert elke dag. In theorie is de film klaar, maar vanmorgen belde ik de redacteur en zei: 'Wat als we dit ene ding nog doen...

Ik spreek er regelmatig over met John [Carpenter] en Jamie Lee Curtis. Het is spannend, onzeker, bevredigend en verdrietig. Ik heb genoten van deze films, maar het is waarschijnlijk tijd om op te stappen. Ik denk dat we eruit gaan met een knal."

Als hij deel drie moet vergelijken met de vorige twee films, dan zegt hij: "Als onze tweede film een enorme gewelddadige chaos was, dan is deze een meer intieme, sfeervolle conclusie."

Halloween Ends zal rond 14 oktober in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair