Anthony Hopkins na 'The Father' (2020) ook in eerste trailer van 'The Son'

Anthony Hopkins na 'The Father' (2020) ook in eerste trailer van 'The Son'

De rest van de cast bestaat uit o.a. Hugh Jackman, Laura Dern en Vanessa Kirby.

Na het drama The Father uit 2020 slaat Anthony Hopkins, die een Oscar kreeg voor zijn rol als een dementerende man, nu opnieuw de handen ineen met regisseur Florian Zeller. Ondanks de vergelijkbare titel heeft The Son echter niets te maken met hun eerdere film. Bekijk hieronder de korte eerste trailer.


Een paar jaar na de scheiding van z'n ouders, vindt de zeventienjarige Nicholas dat hij niet langer bij z'n moeder (Laura Dern) moet blijven wonen. Hij trekt in bij z'n vader Peter (Hugh Jackman) en diens nieuwe partner Beth (Vanessa Kirby).

Ondanks een nieuwe baby op komst en een droombaan in het verschiet, doet Peter z'n best om voor Nicholas te zorgen, zoals z'n eigen vader (Hopkins) dit vroeger ook gedaan zou moeten hebben. Maar door naar fouten uit het verleden te kijken, wordt het steeds lastiger om de connectie met Nicolas in het heden in stand te houden.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Zen McGrath en Hugh Quarshie. Het scenario werd geschreven door Christopher Hampton en regisseur Zeller, gebaseerd op zijn eigen toneelstuk.

The Son draait vanaf 11 november in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is op dit moment nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair