De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Love in the Villa (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Steven Johnson | Cast: Kat Graham, Tom Hopper, Laura Hopper, e.a.
Nadat haar relatie is uitgegaan, onderneemt Julie haar droomreis naar het romantische Verona in Italië. Deze reis wordt echter al snel een ware beproeving als blijkt dat de villa die ze heeft uitgezocht dubbel geboekt is. Nu moet ze noodgedwongen haar vakantie doorbrengen met Charlie, een even irritante als aantrekkelijke onbekende. Wat er volgens gebeurt, laat zich gemakkelijk raden.

The Old Man & The Gun (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Robert Redford, Casey Affleck, Sissy Spacek, e.a.
Forrest Tucker is al in de zeventig en lijkt misschien een charmante man, maar is dat niet. Hij is namelijk een van de meest succesvolle bankovervallers ooit en wist ook meermaals uit de gevangenis te ontsnappen. Voordat hij naar een rusthuis moet vertrekken, beraamt hij nog een laatste overval. De jonge detective John Hunt opent een klopjacht op hem.

Dances With Wolves (1990)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Costner | Cast: Kevin Costner, Mary McDonnell, Graham Greene, e.a.
Na een heldhaftige actie in de Amerikaanse Burgeroorlog, vraagt luitenant John Dunbar een overplaatsing aan. Hij belandt op een verlaten fort in Colorado en blijft daar op een gegeven moment alleen achter. Dunbar ontwikkelt vervolgens een band met een indianenstam. Hij past zich aan hun manier van leven aan en wordt hun bondgenoot te midden van toenemende dreiging.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair