3 dikke aanraders op HBO Max die je absoluut niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je absoluut niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Nun (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corin Hardy | Cast: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Bonnie Aarons, e.a.
In een afgelegen abdij pleegt een jonge non om onverklaarbare reden zelfmoord. Het Vaticaan vermoedt dat er hogere machten in het spel zijn en stuurt eerwaarde Burke samen met zuster Irene op pad om de zaak te onderzoeken. Al snel komen ze erachter dat in het klooster een eeuwenoude en levensgevaarlijke demon ronddwaalt.

The Meg (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Turteltaub | Cast: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, e.a.
Een onderzoeksduikboot is na de aanval van een prehistorische reuzehaai - die bekend staat als de megalodon - op de bodem van de oceaan beland. De ervaren, maar getraumatiseerde mensenredder Jonas Taylor wordt ingeschakeld om de bemanning te redden uit de vinnen van het agressieve zeemonster.

12 Strong (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolai Fuglsig | Cast: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, e.a.
De ambitieuze kapitein Mitch Nelson leidt een speciale eenheid met een bijzondere missie in Afghanistan. Daar probeert zijn twaalfkoppige team samen met een lokale bondgenoot de Taliban uit te schakelen, direct na de aanslagen van 11 september. De situatie zorgt al snel voor spanningen op meerdere fronten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair