3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The King of Staten Island (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Judd Apatow | Cast: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bel Powley, e.a.
Scott heeft maar weinig in het leven bereikt. Zijn dagen brengt hij door met chillen en blowen. Dat doet hij vooral om zijn trauma's te onderdrukken. Zo worstelt hij nog altijd enorm met de dood van zijn vader, die stierf tijdens zijn dienst als brandweerman. Wanneer zijn moeder een nieuwe relatie krijgt, wordt Scott gedwongen om zijn trauma's onder ogen te zien.

Land (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robin Wright | Cast: Robin Wright, Demián Bichir, Kim Dickens, e.a.
Na de dood van haar geliefde, trekt Edee zich terug in een hutje in de bergen om haar verdriet te kunnen verwerken. In de wilde natuur probeert ze de zin van het leven terug te vinden. Nadat ze door de jager Miguel, die een vergelijkbaar verhaal heeft, wordt gered van de dood, krijgt ze een bijzondere band met hem.

Babyteeth (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shannon Murphy | Cast: Eliza Scanlen, Ben Mendelsohn, Toby Wallace, e.a.
Milla is zestien en ernstig ziek. Wanneer ze onverwachts de rebelse Moses ontmoet, ontstaat er meteen een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders Henry en Anna zijn in shock door de komst van haar nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair