Druktemaker Shia LeBeouf tekent voor epische nieuwe film van 'The Godfather'-regisseur

Druktemaker Shia LeBeouf tekent voor epische nieuwe film van 'The Godfather'-regisseur

De cast van Coppola's 'Megalopolis' bestond al uit o.a. Adam Driver, Forest Whitaker en Laurence Fishburne.

Shia LaBeouf was onlangs nog in het nieuws vanwege een klein relletje met Olivia Wilde, met wie hij kortstondig werkte aan haar nieuwe film Don't Worry Darling. Ondanks dat LaBeouf een magneet lijkt te zijn voor problemen en chaos, is er schijnbaar nog steeds genoeg werk voor hem.

Hij heeft namelijk getekend voor een rol in Megalopolis, de epische nieuwe film van The Godfather-regisseur Francis Ford Coppola. Naast LaBeouf zijn ook Kathryn Hunter, Talia Shire, Jason Schwartzman, Grace Vanderwaal en James Remar toegevoegd aan de cast.

Indrukwekkende cast
Eerder werden Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne en onlangs nog Aubrey Plaza aangetrokken. Met LaBeouf erbij wordt het dus een behoorlijk indrukwekkende cast.

Megalopolis, een film die tussen de 100 en 120 miljoen dollar gaat kosten, wordt omschreven als een episch verhaal over politieke ambitie, genialiteit en ingewikkelde liefde. Hoofdpersonage is een architect die New York City na een enorme ramp opnieuw wil opbouwen als een utopie.

De opnames gaan in november van start. Er is nog geen releasedatum vastgesteld.

NieuwsFilm

meest populair