'Captain America 4'-regisseur werd aangeraden door 'She-Hulk'-acteur

'Captain America 4'-regisseur werd aangeraden door 'She-Hulk'-acteur

Dat is toch wel hartstikke aardig van de doorgewinterde Tim Roth.

Tim Roth, die momenteel te zien is in She-Hulk: Attorney At Law, is degene die lijkt te hebben gezorgd voor de regisseur van Captain America: New World Order. Meer dan een decennium nadat we hem voor het eerst zagen als Emil Blonsky (alias Abomination) in The Incredible Hulk, is Roth nu opnieuw te zien in het MCU.

Maar naast zijn rol als schurk, houdt Roth zich ook op een andere manier bezig met het Marvel-universum. Roth was in 2019 te zien in de kritisch bejubelde film Luce van regisseur/scenarist Julius Onah. En dat beviel zo goed, dat Roth Onah heeft geholpen om de regieklus van Captain America 4 te bemachtigen.

Tijdens een interview met ComicBook.com in het kader van She-Hulk werd Roth gevraagd naar zijn ervaringen met Onah. Hij reageerde als volgt:

"O wauw, ja Luce was een geweldige film. En laat me je dit zeggen: Julius is geweldig. Hij is niet alleen een fantastische kerel, maar het verhaal dat we vertelden was ook prachtig. Het was ook de tweede keer dat ik met Naomi Watts werkte. Marvel heeft me gevraagd hoe het was om met Julius te werken. En daarop heb ik brieven en zo geschreven. En weet je wat? Ze zijn in goede handen. Ik wist niet eens dat hij de klus had gekregen tot jij het me vertelde."

Captain America: New World Order wordt in 2024 in de bioscopen verwacht.

NieuwsFilm

meest populair