Eerste blik op nieuwe Stephen King-verfilming van Netflix

Mr. Harrigan's Phone is de eerste verfilming van Kings korte verhalenbundel If It Bleeds.

Netflix geeft Stephen King-fans een eerste blik op de verfilming van Mr. Harrigan's Phone, een ijzingwekkend en ontroerend verhaal over een vriendschap die verder gaat dan het graf. De eerste foto's van de film zijn hieronder te bekijken.

Mr. Harrigan's Phone maakt onderdeel uit van de deal die super-producent Ryan Murphy (American Horror Story) een tijd geleden sloot met Netflix. Het is daarnaast het eerste verhaal uit Kings korte verhalenbundel If It Bleeds dat verfilmd wordt.

Het verhaal van de film gaat over Craig (Jaeden Martell uit IT), een tiener die onverwacht bevriend raakt met de steenrijke kluizenaar Mr. Harrigan (Donald Sutherland). Wanneer Mr. Harrigan overlijdt neemt de band tussen de twee onwaarschijnlijke vrienden een bovennatuurlijk wending als Craig ontdekt dat hij met de overleden man kan communiceren via zijn oude iPhone.

De regie van de film is in handen van John Lee Hancock. King zag onlangs een bijna afgeronde versie van de film en noemde hem "niets minder dan briljant". De film lijkt nu nagenoeg af te zijn en dit najaar te verschijnen op Netflix.

Op de foto's van Mr. Harrigan's Phone zien we niet alleen hoofdrolspelers Martell en Sutherland, maar ook co-sterren zoals Kirby Howell-Baptiste.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair