Mr. Harrigan's Phone

5,7 details

  • 104 Min
  • Horror
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Craig, een jonge jongen die in een klein stadje woont, raakt bevriend met een oudere, teruggetrokken miljardair, Mr. Harrigan. De twee vormen een band over boeken en een iPhone, maar wanneer de man overlijdt, ontdekt de jongen dat niet alles wat dood is weg is, en kan hij vanuit het graf met zijn vriend communiceren via de iPhone die bij hem begraven is.

Regie
John Lee Hancock
Cast
Donald Sutherland, Jaeden Lieberher, Myrna Cabello, Peggy Scott, Thomas Francis Murphy, Cyrus Arnold, Kirby, Joe Tippett, Lauren Yaffe, Alex Bartner, Iván Amaro Bullón, Josie Axelson, Caitlin Shorey, Colin O'Brien, Daniel Reece, Gregory Jensen, Ashley Szczerbacki, Leah Evelynn Hummel.
Release
05.10.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: John Lee Hancock | Scenario: John Lee Hancock, Stephen King | Cast: Donald Sutherland (Mr. Harrigan), Jaeden Martell (Craig), Kirby Howell-Baptiste (Ms. Hart), Joe Tippett (Craigs vader), Cyrus Arnold (Kenny Yankovich), Thomas Francis Murphy (Pete), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2022

Het aantal verfilmingen van Stephen King-verhalen is minstens zo omvangrijk als het literair canon van de grootmeester zelf. Nieuw in het rijtje, en ongetwijfeld eentje die snel vergeten zal worden, is de Netflix-film Mr. Harrigan's Phone. Wie aan een King-verfilming begint verwacht op zijn minst wat suspense of een onbehaaglijk gevoel dat over je heen kruipt, maar dat is net wat je mist in deze film van John Lee Hancock. Sterker nog, je hebt de indruk dat de film pas begint als de eindtitels verschijnen.

Niet alles is slecht aan deze Netflix-film. Als we met het allerbeste van wal gaan is dat de vreugde die je voelt om Donald Sutherland nog eens in een film te zien. Zijn spel met de jonge Craig, vertolkt door Jaeden Martell die ook al present was in It: Chapter Two, is feilloos. Tevens is er de weliswaar weinige verassende, maar strakke regie van John Lee Hancock die met titels zoals het fel onderschatte The Founder met Michael Keaton of Saving Mr. Banks al eerder bewees dat hij weet hoe je een kwaliteitsfilm dient te maken.

videotrailers & clips

alle artikelen (6)

Mr. Harrigan's Phone Nieuwsberichten