Deze 3 griezelfilms verschijnen nog voor Halloween op Netflix!

Deze 3 griezelfilms verschijnen nog voor Halloween op Netflix!

Er zit iets tussen voor iedereen.

Halloween is al gigantisch lang een geliefde feestdag in veel Engelstalige landen, maar ook in Nederland heeft het feest in populariteit gewonnen. Netflix speelt hier ook op in en brengt voor 31 oktober nog de nodige griezelfilms uit. Bekijk het lijstje hieronder!

Mr. Harrigan's Phone
De eerste film in dit lijstje is Mr. Harrigan's Phone, een bekend en geliefd kort verhaal van niemand minder dan Stephen King. Dit verhaal, dat deel uitmaakt van zijn If It Bleeds-collectie, gaat over een jongen (Jaeden Martell) die communiceert met de geest van zijn oudere vriend (Donald Sutherland) via een telefoon.

King heeft de film al gezien en noemde deze "briljant" (deze Netflix-film vindt King ook geniaal). Mr. Harrigan's Phone zal vanaf 5 oktober op Netflix te zien zijn. Voor de tijd kun je de trailer hieronder bekijken.



The Curse of Bridge Hollow
De tweede film, The Curse of Bridge Hollow, volgt een tienermeisje (Stranger Things-actrice Priah Ferguson) dat per ongeluk een stokoude en zeer ondeugende geest vrij laat op Halloween. Het resultaat daarvan is dat er allerlei versieringen tot leven komen, die vervolgens grote schade aanrichten.

Om de stad te redden, moet zij nu samenwerken met de laatste persoon die ze om hulp zou willen vragen: haar sceptische vader. Deze film zal vanaf 14 oktober op de streaminggigant te zien zijn.



The School for Good and Evil
In het dorpje Gavaldon delen twee buitenbeentjes en beste vriendinnen, Sophie en Agatha, een bijzondere band. Sophie, een goudharige naaister, droomt ervan haar sombere leven te ontvluchten om een prinses te worden. Agatha, met haar rauwe stijl en eigenzinnige moeder, heeft juist zin om een echte heks te worden.

Op een nacht, onder een bloedrode maan, neemt een machtige kracht hen mee naar The School for Good and Evil, waar de ware verhalen achter elk groot sprookje beginnen. Niet alleen zien de special effects er behoorlijk goed uit, er zijn ook veel sterren in de film te zien zoals o.a. Laurence Fisburne en Charlize Theron. Deze film zal online worden gezet op 19 oktober.



NieuwsFilm

meest populair