Deze duistere horrorthriller verovert Netflix nu helemaal

Deze duistere horrorthriller verovert Netflix nu helemaal

Mr. Harrigan's Phone trekt flink wat kijkers.

De nieuwste film gebaseerd op het werk van Stephen King staat nu op Netflix en heet Mr. Harrigan's Phone. De Original van de streamer verscheen afgelopen woensdag online en moet alleen de bekende avonturenfilm Uncharted nog voor zich dulden in de Netflix Top 10.

De film van regisseur John Lee Hancock (The Highwayman) komt namelijk binnen op de tweede stek in de toplijst op Netflix. In de horrorthriller zie je rollen voor onder meer Jaeden Martell, Donald Sutherland, Joe Tippett, Kirby Howell-Baptiste en Cyrus Arnold.

Wisselend ontvangst voor Mr. Harrigan's Phone
De ontvangst van de horrorthriller bleek jammer genoeg wat mager. Na 41 recensies staat de score op de Tomatometer van Rotten Tomatoes op 41 procent. Het publiek is ook verdeeld gezien de 59 procent als audience score.

"Ondanks een paar prima acteerprestaties van zijn getalenteerde hoofdrolspelers, sluit Mr. Harrigan's Phone nooit helemaal aan bij de intrigerende thema's van het bronmateriaal," meldt de critics consensus.

Mr. Harrigan's Phone op #2 in de Netflix Top 10
In de film raken een jongen en een oudere miljardair bevriend. Ze zijn allebei gek op boeken en op hun eerste mobiele telefoon. Als de oude man doodgaat, blijkt dat hun mysterieuze connectie voortleeft.

Wil je de horrorthiller een kans gaven, dan vind je deze hier op de grootste streamingdienst van Nederland.



NieuwsFilm

meest populair