Succesvolste 'John Wick'-kloon krijgt zeker een vervolg

Succesvolste 'John Wick'-kloon krijgt zeker een vervolg

Nobody 2 met Bob Odenkirk is in de maak.

Er zijn veel films verscheen die een John Wick-kloon werden genoemd sinds de release in 2014 van dat door Keanu Reeves geleide actiefilm. Misschien wel de meest succesvolle kloon verscheen vorig jaar met Nobody.

De film verdiende (in coronatijd) wereldwijd $57 miljoen met een budget van $16 miljoen, werd geprezen door critici en kreeg lof voor zijn actie, gevoel voor humor en de cast, waaronder de gedenkwaardige ondersteunende rol van Christopher Lloyd.

David Leitch, die de eerste John Wick co-regisseerde en Nobody produceerde, doet momenteel nog steeds promotie voor zijn Bullet Train-film en onthulde dat een mogelijk vervolg op Nobody op dit moment waarschijnlijk is. Hij vertelde aan THR:

"Ik denk dat die film er gaat komen. De wil is er bij Bob [Odenkirk], de studio, de producenten, Derek [Kolstad] en onszelf. Dus we zijn er erg druk mee bezig, en ik durf erop te wedden."

Nobody met Bob Odenkirk
De door Ilya Naishuller geregisseerde en bejubelde actiefilm volgt een zachtaardige familieman (Bob Odenkirk) die, nadat zijn huis is beroofd, terugkeert naar zijn gevaarlijke vroegere leven als hij het doelwit wordt van een wraakzuchtige drugsbaron.



NieuwsFilm

meest populair