'She-Hulk' verklaart een van de vreemdste momenten in 'Shang-Chi'

'She-Hulk' verklaart een van de vreemdste momenten in 'Shang-Chi'

Eindelijk is er een verklaring voor die vreemde scene tussen abomination en Wong.

Shang-Chi bevatte een paar onverwachte gezichten, waaronder Emil Blonsky/The Abomination. In een vecht club vecht hij in een kooi tegen Wong. Deze vreemde scene heeft nu eindelijk een verklaring.


Bekijk de afbeelding

Voorbereiding voor she-hulk
Abomination valt in en uit het verhaal zonder een tastbare impact of uitleg. She-Hulk: Attorney at Law maker Jessica Gao heeft toegegeven dat Blonsky's Shang-Chi cameo bedoeld was om zijn terugkeer in haar show voor te bereiden.



Context
Jennifer Walters ging met tegenzin akkoord om Blonsky's verdedigingsadvocaat te zijn bij zijn voorwaardelijke hoorzitting. Blonsky wilt zijn leven beteren. Jammer genoeg eindigde de aflevering met beelden van zijn gevecht met Wong die viraal gingen, wat zijn paroolaanzoek niet ten goede zal komen.


Bekijk de afbeelding

Wanneer Jen Blonsky confronteert in aflevering 3, houdt hij vol dat hij uit zijn cel werd gedwongen en zegt haar contact op te nemen met Wong. Wong bevestigt dat Blonsky de waarheid spreekt.


Bekijk de afbeelding

In Doctor Strange 2 werd onthuld dat Wong nu de Sorceror Supreme is, maar tijdens Shang-Chi was hij dat nog niet. Om de titel te verdienen, moest hij het opnemen tegen een "waardige tegenstander". Ondanks Blonsky's eigen protesten, bevrijdde Wong hem uit zijn cel voor het gevecht.

NieuwsFilm

meest populair