Ontzettend gave beelden van gecancelde 'Spider-Man'-film verschenen

Zie hoe de titelheld door de straten van New York City slingert.

Op internet zijn beelden verschenen van de gecancelde fanfilm Spider-Man: Lotus. Daarin zien we de titelheld slingeren door de straten van New York City. De visuele effecten zien er, gezien het lage budget, heel indrukwekkend uit.

Onlangs werd de stekker uit dit project getrokken nadat er DM's van de regisseur en hoofdrolspeler op het internet waren verschenen waarin zij een aantal gemene, racistische uitspraken deden. Spider-Man: Lotus zal dan ook niet meer worden uitgebracht.

VFX
De betrokken VFX-artiesten vonden het zonde om hun werk nooit aan de buitenwereld te vertonen. Zij hebben immers met een kleine groep heel wat uren aan het fanproject besteed. En het moet gezegd worden: het resultaat is verbluffend.

De visuele effecten zien er ontzettend strak en realistisch uit voor een film met zo'n laag budget (Spider-Man: Lotus zou een budget van ongeveer 25.000 dollar hebben gehad).



[b]Reacties
De reacties op deze beelden zijn ontzettend positief. Sommige fans roepen Marvel op om de betrokken VFX-artiesten, die zelf dus nergens van worden beschuldigd, een baan aan te bieden. Dat zou een mooie ontwikkeling zijn van een verder vrij treurig verhaal.

NieuwsFilm

meest populair