'Spider-Man: No Way Home' heruitgave bevat nieuwe scène van fan-favorite personage

'Spider-Man: No Way Home' heruitgave bevat nieuwe scène van fan-favorite personage

De heruitgave van Spider-Man: No Way Home zal een handvol nieuwe beelden bevatten, en één daarvan is al online verschenen.

Een nieuwe scène uit de aankomende extended cut is online gelekt en laat een langere scène zien met Charlie Cox als Matt Murdock, ook bekend als Daredevil.


Bekijk de afbeelding

In het origineel van No Way Home zagen we Matt Murdock alleen in het huis van May en Peter Parker om Parker juridische hulp aan te bieden nadat Peter is ontmanteld als Spider-Man.



Nieuwe beelden
Charlie Cox heeft meer beelden opgenomen die uiteindelijk niet de film hebben gehaald. Eén scène ging over Murdock die optrad als Happy Hogan's advocaat voor een vergadering met Damage Control.


Bekijk de afbeelding

In de nieuwe uitgebreide scène verschijnt Murdock opnieuw in een ontmoeting met Agent Cleary (die ook te zien is in de Disney+ serie Ms. Marvel) om de rol van Parker te bespreken in de gebeurtenissen van Spider-Man: Far From Home. In de beelden beschrijft Cox Parker als een "gezagsgetrouwe burger", voordat hij Jon Favreau's Happy Hogan vertelt dat hij niet zo nerveus moet doen.


Bekijk de afbeelding

Toekomst
Binnenkort zien we Murdock als Daredevil in een nieuwe aflevering van She-Hulk: Attorney at Law, en het personage zal ook te zien zijn in Echo voordat hij zijn eigen Disney+ serie Born Again gaat leiden.

NieuwsFilm

meest populair