Deze acteur lijkt definitief een streep onder 'Star Wars' te zetten

Deze acteur lijkt definitief een streep onder 'Star Wars' te zetten

Niet iedereen staat te trappelen om weer bij de bekende filmreeks aan de slag te gaan.

Het personage van Finn, gespeeld door John Boyega, werd geïntroduceerd in de Disney-trilogie van Star Wars. Bij een groot aantal fans viel de tot inkeer komende stormtrooper op eerste gezicht wel in de smaak. Is een terugkeer op het witte doek mogelijk?

Als het aan de acteur zelf ligt niet. Boyega heeft momenteel geen plannen om in zijn rol als Finn terug te keren. Hij vindt zichzelf meer geschikt voor de veelzijdige rollen die hij nu vertolkt.

Afgesloten hoofdstuk
In een interview met SiriusXM geeft hij over een mogelijke terugkeer aan: "Op dit moment heb ik er geen behoefte aan. Ik vind het prima om niet meer onderdeel ervan te zijn. Ik denk dat Finn op een punt staat waar je van hem kunt genieten in andere dingen als de games en animaties.''

Hij vervolgt: "Episode zeven tot en met negen waren genoeg voor mij." Eerder had Boyega ook al kritiek gegeven op hoe zijn personage geschreven was. Hij vond dat het personage na zijn eerste heroïsche verschijning, teveel naar de achtergrond werd verschoven voor de andere twee films.

Nieuw werk
Boyega heeft na Star Wars ook zeker niet stilgezeten. Zijn volgende film, They Cloned Tyrone, zal in 2023 op Netflix verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair