Altijd wilde Madonna laat zich omringen door vier hunks op Insta

Altijd wilde Madonna laat zich omringen door vier hunks op Insta

De zangeres is terug met een nieuwe fotoreeks.

Madonna is terug met een nieuwe, spannende post op Instagram. Dit bericht heeft de naam 'hot boyzzz club' en dat zegt natuurlijk al genoeg.

In een nieuwe fotoreeks laat Madonna zich omringen door een aantal bekende mannen, namelijk de Nigeriaanse zanger Rema, supermodel Andrew Darnell, professionele BMX-atleet Nigel Sylvester en bekende juwelier Greg Yüna.

De foto's zijn vermoedelijk genomen achter de schermen van een optreden dat Rema gaf in New York City. Madonna, die weer opvalt met haar schitterende roze haar en strakke outfit, blijkt erg onder de indruk te zijn geweest van zijn podiumkunsten.



Koningin van Instagram
Madonna heeft ruim 18,5 miljoen volgers op Instagram. Iedereen die haar volgt, weet dat de koningin van de popmuziek haar fans bijna dagelijks verrast met nieuwe content. Deze is vaak redelijk expliciet en wild van aard; precies zoals we Madonna kennen dus.

Toch krijgt de zangeres regelmatig kritiek op haar berichten, bijvoorbeeld van mensen die vinden dat ze haar foto's te veel nabewerkt. Dergelijke reacties kunnen Madonna allemaal niet deren. Ze heeft al meermaals duidelijk aangegeven gewoon lekker zichzelf te blijven. En gelijk heeft ze.

NieuwsFilm

meest populair