Olivia Wilde ontwijkt 'Dont worry Darling' ruzie in Venetië

Olivia Wilde ontwijkt 'Dont worry Darling' ruzie in Venetië

Filmmaker Olivia Wilde heeft vragen over haar vermeende spanningen met actrice Florence Pugh ontweken.

Filmmaker Olivia Wilde heeft vragen over haar vermeende spanningen met actrice Florence Pugh behendig ontweken op een persconferentie in Italië. De film ging in wereldpremière op het Venice Film Festival, en Pugh, kon niet aanwezig zijn op de persconferentie.


Bekijk de afbeelding

Ontweken vragen
Wilde, Harry Styles, Gemma Chan en Chris Pine waren echter wel aanwezig om de pers een paar uur eerder te woord te staan. Wilde werd direct gevraagd naar de vermeende spanningen tussen haar en Pugh. Ze antwoordde:

"Florence is een kracht. We zijn zo dankbaar dat ze vanavond kan komen [voor de rode loper] ondanks dat ze in productie is voor 'Dune'. Ik weet, als regisseur, hoe ontwrichtend het is om een acteur te verliezen, zelfs voor een dag, dus ik ben haar erg dankbaar. En we zullen haar werk vanavond vieren. Ik kan niet genoeg zeggen hoe vereerd ik ben om haar in de hoofdrol te hebben. Ze is geweldig." Begon Wilde.


Bekijk de afbeelding

"Wat betreft de eindeloze roddel en al het lawaai daarbuiten, het internet voedt zichzelf. Ik voel niet de behoefte om bij te dragen; ik denk dat het voldoende gevoed is."



Drama op de set
Een andere journalist probeerde vervolgens te vragen naar Shia LaBeouf's beweringen dat hij niet ontslagen was uit de film, zoals Wilde suggereerde in een verhaal in Variety. De persconferentie moderator zou de vraag hebben geblokkeerd.


Bekijk de afbeelding

De politiek op de set van de film heeft de afgelopen weken de krantenkoppen gehaald en hing als een wolk boven de publiciteitscampagne van de film.

NieuwsFilm

meest populair