Deze DC-superschurk zal niet in tweede 'Shazam!' te zien zijn

Deze DC-superschurk zal niet in tweede 'Shazam!' te zien zijn

Mr. Mind keert nog niet terug, ondanks de tease aan het einde van de eerste film.

Regisseur David F. Sandberg (Lights Out) heeft onthuld waarom Mr. Mind geen rol heeft in Shazam! Fury of the Gods. De superschurk werd aan het einde van de eerste film geteased.

Mr. Mind, een buitenaardse worm met telepathische krachten, is een bekende superschurk die het Shazam vaak lastig maakt. In de stripboeken stuurt hij vaak de nodige schurkenacties aan. Hij wordt gezien als een van de beste tegenstanders van de held.

Aan het einde van Shazam! (2019) was Mr. Mind, gespeeld door de regisseur zelf, te zien. Het leek er dan ook op dat hij een rol zou krijgen in de tweede film, maar volgens Sandberg is dat niet het geval.



"We hebben absoluut met het idee gespeeld om hem een groot aandeel in de film te geven, maar uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat we gewoon geen ruimte voor hem hadden", vertelt de Zweedse filmmaker op Instagram.

Hij licht toe: "De film zit al aardig vol en zelfs zonder Mr. Mind hebben we de nodige dingen weg moeten knippen om het allemaal in één film te laten passen".

Géén reshoots
Ook heeft Sandberg een aantal geruchten rechtgezet die op dit moment de ronde doen op social media. Zo wordt er beweerd dat de film nog de nodige aanvullende opnames zal krijgen.

Dat blijkt echter helemaal niet waar volgens Sandberg. De regisseur laat weten dat hij en zijn team op dit moment de laatste hand aan het leggen zijn aan de bioscoopversie.

Shazam! Fury of the Gods moet in de zomer van 2023 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair