Blonde Kim Kardashian trekt haar broek uit op Insta-foto's

Blonde Kim Kardashian trekt haar broek uit op Insta-foto's

De celeb laat zich van haar bekende kant zien.

Wie kent Kim Kardashian eigenlijk niet. De superster die vooral veel geld verdiend door de geld bewuste zichzelf te zijn, weet overal de aandacht op te eisen. Ze heeft dan ook 329 miljoen volgers op Instagram.

Acteren doet ze ook. En dan vooral er gewoon even bij. Het aantal rollen is de afgelopen jaren mager te noemen en je zou bijna afvragen of ze het voor het geld doet. De afgelopen jaren was ze namelijk alleen te horen in PAW Patrol: De Film uit 2021. Ze is ook te horen in het vervolg PAW Patrol: The Mighty Movie dat in 2023 moet verschijnen.

Andere films waarin ze te zien is, zijn Ocean's Eight, Alligator Boots, Deep in the Valley en Disaster Movie. In de laatste spooffilm uit 2008 maakte ze haar acteerdebuut.

Blond op Instagram
Met de begeleidende tekst "Interview Magazine 🇺🇸 September 2022: American Dream Issue ✨" krijgen we nu een blik op een compleet blond-/witharige Kim. De vraag is echter wat er meer op zal vallen. Op de cover van Interview zien we namelijk ook haar billen boven haar spijkerbroek bollen.


De foto's van de 41 jarige Kim Kardashian zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair