Mysterieuze eerste trailer 'Knives Out 2' laat je compleet 'gepuzzeld' achter

Mysterieuze eerste trailer 'Knives Out 2' laat je compleet 'gepuzzeld' achter

De volledige officiële titel is 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'...

Om het aankomende Glass Onion: A Knives Out Mystery te promoten, heeft het vervolg op Rian Johnson's 2019-hit een ​​eerste pakkende trailer gekregen die je uiteraard hieronder kunt bekijken!


Glass Onion is de eerste van twee vervolgen op de whodunit Knives Out, waarin Daniel Craig de gentleman-speurder Benoit Blanc speelde tegenover een met sterren bezaaide cast van potentiële moordenaars.

Zelfs voor de release gaf Johnson al aan dat hij geïnteresseerd was in het maken van meer films waarin Craigs personage centraal stond, en na het kritische en commerciële succes werden er twee sequels besteld.

Verder met o.a. Dave Bautista, Kate Hudson, Ethan Hawke, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Janelle Monáe en Leslie Odom Jr.
Glass Onion breekt met diens voorganger en debuteert dit najaar op Netflix in plaats van in de bioscoop. Craig keert dus terug, maar deze keer zal hij een andere zaak behandelen naast een nieuwe cast van verdachten.

Edward Norton speelt een tech-miljardair die een aantal van zijn vrienden uitnodigt op zijn privé-Griekse eiland voor een leuke vakantie. Er wordt echter snel iemand dood aangetroffen, wat de weg vrijmaakt voor Blanc.

NieuwsFilm

meest populair