John Williams geeft ongebruikelijke 'sneak peek' weg voor 'Indiana Jones 5'

John Williams geeft ongebruikelijke 'sneak peek' weg voor 'Indiana Jones 5'

Misschien is een 'sneak listen' een betere manier om deze onthulling te beschrijven...

Ruim een jaar van tevoren wordt er voor fans van 's werelds beroemdste archeoloog een ongewoon tipje van de sluier opgelicht. Tijdens een recent optreden van de legendarische componist John Williams onthulde de man dat hij na Indiana Jones 5 waarschijnlijk met pensioen zal gaan, en trakteerde direct het publiek op een deel van de soundtrack van de aankomende film!

Komende zomer zal de nieuwe film over Indiana Jones uitkomen, maar veel is er nog niet over bekend. Slechts één officiële foto is naar buiten gebracht, en verder niet veel. Plot, synopsis of logline ontbreken allemaal. Vandaar dat de verrassing van Williams des te meer uit de lucht kwam vallen.

De filmcomponist is nu bezig met de muziek voor de film met Harrison Ford, en heeft besloten om een deel ervan vast te repeteren en te spelen in Los Angeles. Tijdens een optreden in de Hollywood Bowl in Los Angeles (waar Williams regelmatig speelt) onthulde hij 'Helena's Theme'. Helena is het personage dat wordt gespeeld door Phoebe Waller-Bridge in dit vervolg, omschreven door Williams als 'avontuurlijk' en 'een femme fatale'.

De muziek voor de komende film
Een fan was zo vrij om het hele nummer op te nemen, samen met de aankondiging van de componist dat hij helaas zal gaan pensioneren. Williams schreef de muziek voor vele filmklassiekers, waaronder Jaws, de hele Star Wars-saga en Schindler's List.

Luister deze bijzondere 'sneak peek' hieronder!



NieuwsFilm

meest populair