Originele 'Lord of the Rings'-cast komt op voor nieuwe serie na veel racistisch commentaar

Originele 'Lord of the Rings'-cast komt op voor nieuwe serie na veel racistisch commentaar

Frodo, Sam, Pippin en Merry laten van zich horen!

Peter Jackons Lord of the Rings-trilogie is legendarisch en heeft miljoenen fans. De films, gebaseerd op meesterlijke reeks van J.J.R. Tolkien, werden sterk onthaald, maar niet iedereen ziet de nieuwe serie van Amazon zitten. Er komt zelfs zo veel kritiek op, dat de originele sterren van de Lord of the Rings-films van zich laten horen.

Niet iedereen vindt dat Amazon Prime zich niet erg goed aan het werk hebben gehouden van Tolkien. Zo is er namelijk het nodige bij verzonnen, en hoewel dit inderdaad het geval is, gaan sommige mensen hier iets te ver in...

Racisme
Zo worden er online de nodige racistische commentaren geuit over de diversiteit in de cast. Hier zijn de Frodo, Merry, Pippin en Sam het absoluut niet mee eens. De vier acteurs, Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd en Dominic Monaghan, komen nu voor de acteurs van de serie op.

In een reeks foto's op Twitter uiten de acteurs nu namelijk hun steun voor de cast van The Rings of Power. Zo zien we Wood, Boyd en Monaghan T-shirts dragen met de oren van hobbits, mensen en elfen in verschillende huidskleuren. Ook staat er een boodschap in elfentaal: "Jullie zijn allemaal welkom".

Foto's
Astin draagt dan juist weer een honkbalpetje, met dezelfde boodschap. De foto's zijn hieronder te zien.





NieuwsFilm

meest populair