Luca Guadagnino wil 'Call My By Your Name 2' nog steeds maken

Luca Guadagnino wil 'Call My By Your Name 2' nog steeds maken

De regisseur denkt dat het er nog wel van gaat komen

Regisseur Luca Guadagnino wist hoge ogen te gooien met Call Me By Your Name, waar Timothée Chalamet en Armie Hammer de hoofdrollen in vertolken. Lange tijd werd er gesproken over een vervolg, maar komt deze er nog wel?

Call Me By Your Name is een verfilming van het gelijknamige boek van André Aciman. De schrijver vond de film zo goed dat hij een vervolg schreef, Find Me, dat Guadagnino dus ook nog zou kunnen verfilmen. Helaas loopt het toch allemaal iets anders dan verwacht.

Cast
Chalamet is vandaag de dag een van de bekendste gezichten in Hollywood, maar Hammer komt niet meer aan de bak. De acteur zou behoorlijk vreemde en enge berichten hebben gestuurd naar verschillende vrouwen. Hij werd dan ook aangeklaagd en is al enige tijd niet meer te zien.

De kans dat Hammer terugkeert lijkt dus zeer klein, maar Guadagnino wil zo te horen het vervolg ook best maken zonder de acteur. De filmmaker werkte namelijk opnieuw samen met Chalamet aan Bones & All en denkt nog steeds aan de sequel. Hij laat zich er nu over uit.

Reactie
Zo zegt Guadagnino: "Het verhaal zou moeten draaien om Elio, een jongen die een man wordt. Ik wil het nog steeds graag maken. Het is ook niet alsof ik geen contact meer heb met Timothée. We hebben een goede band en we werken graag samen, dus het kan er zeker nog van komen!"

Wel liet de regisseur al eerder weten dat hij en Chalamet het allebei behoorlijk druk hebben. Mocht het dus nog komen van een Call Me By Your Name-vervolg, dan zullen wij hier wel nog even op moeten wachten.

NieuwsFilm

meest populair