Topactrice Susan Sarandon (75) is 'biseksueel' en fluid

Topactrice Susan Sarandon (75) is 'biseksueel' en fluid

Ook heeft zij deze zomer wat filmprojecten afgerond en wil dat graag onder de aandacht brengen

"Ik ben biseksueel, weet je. Ik houd van katten en honden. Daar ben ik fluid in," zegt Susan Sarandon. De 75-jarige superster uit Thelma & Louise, Dead Man Walking, Stepmom en Jolt is pro LGBTQ+ en verbergt dat nergens. Ook heeft zij deze zomer wat filmprojecten afgerond en wil dat graag onder de aandacht brengen.

Zo is de DC-film Blue Beetle net opgenomen. Ze vindt het heerlijk nog steeds in de filmindustrie werkzaam te zijn en vertelt in The Jimmy Fallon Show:

"Het is de eerste film van DC met een Mexicaanse held. De film is in het Spaans en ik speel een slechterik. Er is niets beter dan slecht te zijn."

Susan Sarandon heeft een stoere jas met de Simpsons erop. Zij haalt daar regelmatig magazines mee, maar niet altijd op een positieve manier. Vogue besteedde er zelfs een artikel aan met: draagt Susan deze jas al sinds 1995? Susan draagt de jas inderdaad al 25 jaar en vertelt:

"Deze jas kreeg ik toen ik stemmetjes insprak bij de serie. Als er een karakter bij kwam in de serie, kwam er ook een nieuwe patch op de jas. Is het verkeerd om kleding niet weg te gooien? Ik houd graag vast aan mijn spullen. Eigenlijk verander ik de eigenschappen van de New Yorkers met het dragen van deze jas: ze glimlachen en denken wat een coole jas! Ik verspreid graag glimlachjes over de wereld."

Ook zal Susan verschijnen in een nieuwe serie genaamd Monarch. Die zal draaien om een familie, country muziek, intriges en leugens. Het interview met Jimmy Fallon staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair