Gespierd kontje in 'Magic Mike' kost flink wat inspanning

Gespierd kontje in 'Magic Mike' kost flink wat inspanning

Voor een normaal mens is het niet mogelijk om er zo afgetraind uit te zien

Goed nieuws voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van Channing Tatum. De charismatische acteur uit The Lost City werkt aan een derde Magic Mike-film.

In The Kelly Clarkson Show vertelt Channing Tatum waarom een vervolg op zich liet wachten:
"Eén van de redenen is dat ik er weer uit moet zien als in de vorige delen. Maar voor een normaal mens is het niet mogelijk om er zo afgetraind uit te zien. Ook al doe ik workouts."



"Naarmate je ouder wordt, is het moeilijker om er zo afgetraind uit te zien. Ik fluctueer dan ook steeds in gewicht. Vroeger was dat 15 kilogram, nu ongeveer 7."

"Zeg dat het twee maanden duurt om er zo lening uit te zien, dan heb je dat figuur in drie dagen weer verknald als je ernaast zit."

"Als mijn naakte kont bijvoorbeeld in beeld moet komen, dan moet ik zout schrappen. Dat is hel voor mij."

"De meest lekkere dingen zijn slecht voor je lichaam. Ik at laatst twee stukken chocoladetaart in een keer op, omdat ik vond dat ik dat verdiend had na een drukke tijd. Het voelde goed, maar toen landde de suiker en had ik hoofdpijn. Dat was een goede les weer."

"De nieuwe Magic Mike heeft een meer vrouwelijke kijk op zaken. De vorige delen draaiden om mannen en zaten wat vreemd in elkaar voor vrouwen. Dit deel komt vrouwen meer ten goede met een andere blik op seks en relaties. Dit is meer wat de wereld nou nodig heeft."

Het interview in The Kelly Clarkson Show staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair