Julia Roberts en George Clooney schateren het uit

Julia Roberts en George Clooney schateren het uit

In Europa gaat hun vijfde film samen in première

In oktober gaat in Europa de nieuwe film Tickets to Paradise in première. Het is voor Julia Roberts en George Clooney de vijfde film samen.

Hun eerste samenwerking was twintig jaar terug in Ocean's Eleven. Ze zijn altijd vrienden gebleven. George wilde de film alleen maken als Julia het ook wilde. Dat zegt al genoeg over hun klik in de film. Ook zij wilden tenslotte niet met iedereen in Australië in een bubbel zitten voor de film.

De film is een lekker gevatte, sprankelende romcom over een gescheiden stel dat hun dochter voor dezelfde fouten wil behoeden. George vertelt: "Het is een mooie tijd om iets te filmen dat lekker licht valt. We hebben het allemaal zwaar gehad met de lockdown."

In de film zit een stukje waarin Julia en George hun dochter willen vernederen door suf te dansen. George zegt: "En dat lukte ook echt. De jongere acteurs reageerden oprecht geschokt. Dat maakt mij gelukkig."

"Ik denk wel dat ik mijn kinderen soms in verlegenheid breng. Niet met opzet. Maar ik denk dat ik wel een toffe moeder ben," zegt Julia.

Schaterend met elkaar
"Erg tof. Weet jij dat niemand het woord 'tof' gebruikt? Al 35 jaar niet? Dat je dat even weet," zegt George gevat. Beiden schateren het uit. Het was ook een hoop lachen op de filmset, waardoor sommige scènes eeuwig duurden.

"Dat was een leugen, maar eentje waar wij nu aan vast moeten houden," zegt George droog.

Het filmpje van de première van ExtraTV staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair